Női kézi: Elek Gábor is reagált Ambros Martín súlyos vádjaira

Vágólapra másolva!
2023.06.08. 16:34
null
Elek Gábor bizonyítékokat vár Ambros Martíntól (Fotó: Török Attila)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától BL-bronzzal távozó vezetőedző, Ambros Martín az M4 Sportnak adott interjújában megvádolta a sportág hazai szövetségét (MKSZ) azzal, hogy az FTC-t támogatja a két csapat egymás elleni, belföldi párharcaiban. A szakember kijelentéseitől a győriek korábban közleményben határolódtak el, most pedig a rivális Ferencvárost elhagyó edző, Elek Gábor is reagált a közszolgálati sportcsatornának.

 

„Nagyon nehéz legyőzni a Ferencvárost a hazai sorozatokban. Ez nem kifogás, nem azért mondom. És nemcsak azért, mert egy kiváló csapatról beszélünk, hanem azért is, mert a szövetség őket támogatja. Számos sportszerűtlen mérkőzésünk volt, olyan, mintha a Győr nem magyar csapat lenne, nem tartozna a többi közé. A játékosok megszállottá váltak, ezt nehezen tudták kezelni, de erről már beszéltem az elmúlt években is” – mondta Ambros Martín az M4 Sportnak.

„Ha ezt tudja bizonyítani, akkor el tudom fogadni. Hiszen erre én is mondhatom azt, hogy nem voltak egyenlők a feltételek, mert azért költségvetésben szorzókról beszélhetünk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy jóval kisebb költségvetésből tudtuk őket rendszeresen megszorongatni. Ő úgy gondolja, hogy a szövetség minket támogatott, én meg úgy, hogy őket meg sokkal többen pénzzel” – reagált Elek Gábor a sportcsatornának adott interjújában.

Mint beszámoltunk róla, a Győr közleményben határolódott el Ambros Martín kijelentéseitől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik