Megmutatta összevarrt fejét az EL-döntőben megrúgott német focista - fotó

Eintracht Frankfurt v Rangers FC - UEFA Europa League Final 2021/22 UEFA EUROPA LEAGUE 2022 FINAL - EINTRACHT RANGERS SOCCER EUROPA LEAGUE 2022 EINTRACHT Horizontal FOOTBALL SOCCER PLAYER EUROPA LEAGUE UEFA FINAL
Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt) during the football Europa League match UEFA Europa League 2022 Final - Eintracht vs Rangers on May 18, 2022 at the Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan in Seville, Spain (Photo by Francesco Scaccianoce/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Francesco Scaccianoce / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Miután kiünnepelte magát csapattársaival, kórházba ment a friss Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt focistája, Sebastian Rode, ahol összevarrták a homlokán keletkezet méretes sebet.

Az Eintracht csapatkapitányát a sevillai döntő hatodik percében talpalta fejbe a Rangers játékosa, John Lundstram.

Bár sokan piros lapot, de minimum sárgát reklamáltak a skót csapat angol játékosának, de a szlovén játékvezető, Slavko Vincic, csak egy szabadrúgást ítélt a németek javára. A vérző fejű Rodét bekötözték, és egészen a 90. percig a pályán volt, majd ő emelte elsőként magasba a tizenegyespárbajban megnyert trófeát.

Az ünneplés után aztán már a kórházon volt a sor, ahol szakszerűen ellátták a sebet. Vélhetően nem ez a legszebb kép, ami a focistáról készült.