Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I előző kiírásában a hatodik helyen végző Paksi FC leigazolta az idény végén az élvonalból kieső Gyirmót csatárát, Varga Barnabást.

A tolnai klub honlapján kiemelik, hogy az NB I 2021-22-es szezonjában csak egyetlen magyar játékos, a 31 találattal gólkirályi címet szerző paksi Ádám Martin volt eredményesebb Vargánál, aki 12 gólt lőtt.

Varga a Gyirmót meghatározó játékosa volt, összesen huszonkilenc bajnokin és két kupamérkőzésen kapott szerepet a tavalyi évadban. A több mint féltucat gólja mellett pedig hat asszisztot is kiosztott. Pályafutása Szombathelyről indult, majd 2010-től 2020-ig Ausztriában futballozott, írják. A csatár három évre írt alá a paksiakhoz.

Boldog vagy, csak jót hallottam erről a klubról és az öltözőről. Szeretnék minél előrébb végeznénk a tabellán, és hasznos teljesítményt nyújtani a következő évadban" - idézi a klub honlapja Vargát.

Varga Barnabás feladata nem lesz könnyű, ha valóban Ádám Martint kell pótolnia Forrás: Paksi FC

A Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt nem kertelt, amikor arról kérdezték, miért volt fontos a gólerős támadó szerződtetése:

Varga Barnabás személyében egy kiváló támadót igazoltunk, kívánom neki, hogy sikeres időszakot töltsön Pakson."