6-0-ra kikaptak, de minden játékos a Barcelona edzőjével akart közös képet készíteni - videó

FC Barcelona v Pumas UNAM - Joan Gamper Trophy soccer FC Barcelona Pumas UNAM Joan Gamper La Liga Liga MX Apertura Mejico Xavi Hernandez Xavi Hernandez head coach Joan Gamper Trophy friendly presentation match Spotify Camp Nou August Horizontal SPORT FOOT
Xavi Hernández, a Barcelona vezetőedzője
Vágólapra másolva!
A Barcelona igazi gólfesztivált rendezett a mexikói Pumas ellen, ám arra alighanem a katalán sztárcsapat vezetőedzője, Xavi Hernández sem számított, hogy a 6-0-s találkozó után az ellenfél minden egyes játékosa azért fog sorban állni, hogy vele készíthessen közös képet.

Az 57. Joan Gamper kupán a Barcelona valósággal átgázolt a mexikói Pumas együttesén. A spanyolok Pedri, Robert Lewandowski, Dembélé, Aubameyang és Frenkie de Jong góljaival nyertek.

Xavi Hernández, a Barcelona vezetőedzője Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A nagyarányú vereség ellenére a Pumas játékosai megrohamozták a spanyol legendát a lefújás után. Xavi természetesen készséggel állt a mexikói focisták rendelkezésére, akik egyesével készítettek vele közös képet. Minderről a katalán klub osztott meg egy videót a Twitter-oldalán.

A Barcelona számára jól sikerült a felkészülési időszak, hiszen hat mérkőzésből ötöt megnyert, mindössze egy találkozón játszott döntetlent. A katalán sztárcsapat szombaton hazai pályán, a Rayo Vallecano ellen kezdi meg bajnoki szereplését.