Fiatal gyakornokára cserélte Shakirát a Barcelona sztárja

Gerard Piqué, Shakira
Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attend the Davis Cup Presentation on September 5, 2019 in New York. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy fiatal, 23 éves lánnyal vigasztolódik válása küszöbén Gerard Pique. A Barcelona labdarúgója és Shakira 12 évig voltak házasok. A kolumbiai énekesnő júniusban jelentette be, hogy elválik a sportolótól, miután nyilvánosságra került egy fotó, melyen férje egy ismeretlen fiatal nővel enyeleg. A 45 éves énekesnő azt mondta, nem tudja tovább elviselni a hűtlenségét. 

A hírek szerint Piqué és a 23 éves Clara Chia Marti már hónapok óta együtt vannak, de azt nem tudni, hogy ő szerepelt-e a rejtélyes fotón, mely miatt Shakira a válás mellett döntött. A fiatal lány PR-hallgató, és a focista produkciós cégénél dolgozik gyakornokként.

Nagyon megromlott a viszony az egykori házastársak között Forrás: AFP/Bryan R. Smith

A sztárpárhoz közel állók szerint már régóta randiznak, és bár próbálták titkolni a kapcsolatukat, a körülöttük lévők tudnak róluk, sőt, a barátaik segítettek titokban tartani a viszonyt. Állítólag törölték a lány közösségi média fiókjait is, hogy nehogy megtalálják őt a kíváncsiskodók.

Gerard Piquének és Shakirának két gyereke született.