Ronaldo lábait fogdosta a brazil válogatott sztárfocistája - videó

fbl Horizontal
Brazil's forward #21 Rodrygo reacts after Brazil won the Qatar 2022 World Cup Group G football match between Brazil and Switzerland at Stadium 974 in Doha on November 28, 2022. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil labdarúgó-válogatott támadója, Rodrygo a svájciak elleni győztes csoportmeccs után a legendás Ronaldóval beszélgetett. A fiatal csatár még nem lőtt gólt a vb-n, de bízik benne, hogy világbajnok honfitársa segítségével megtörheti ezt az átkot.
Vágólapra másolva!

Legutóbb 20 évvel ezelőtt, 2002-ben nyert világbajnokságot Brazília. Ronaldo volt annak a csapatnak a legnagyobb hőse, aki sikeresen leküzdötte súlyos sérülését és nyolc gólt szerezve, a torna gólkirályaként vezette vb-győzelemre a brazil válogatottat. A fénykorában "Fenoménnak" becézett legenda a katari világbajnokságon a helyszínről szurkol hazájának, és a Svájc ellen 1-0-ra megnyert csoportmeccs után a Real Madrid fiatal csatárával, Rodrygóval beszélgetett.

A beszélgetés végén a 21 éves támadó - aki még nem szerzett gólt a tornán - megérintette Ronaldo "mágikus" lábait, majd a sajátjait is,

abban bízva, hogy az egykori klasszis futballista góllövő képessége átragad rá.

A brazilok már továbbjutottak a nyolcaddöntőbe, pénteken Kamerun ellen zárják a csoportkört.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!