Shakira legújabb bosszúját már Piqué megalázott szülei sem bírják

people celebrity Horizontal
Hetek óta Shakira és Piqué válásától hangos a nemzetközi sajtó
Vágólapra másolva!
Gerard Piqué és Shakira hangos válásáról még az is hallott, aki nem is akart. A kolumbiai énekesnőnek nem csak exférjével, hanem annak családjával is megromlott a viszonya, a spanyol futballsztár szülei pedig már a költözést fontolgatják, annyira megviseli őket a kialakult helyzet.

Shakira a válásuk után igazi lejáratókampányt folytat egykori családjával szemben, hiszen legújabb dalában megalázta a világ- és Európa-bajnok labdarúgót, de annak édesanyját, Montserrat Bernabeu-t is alaposan kiosztotta a dalban, majd az erkélyére helyezett hatalmas boszorkánnyal üzent az anyósának. Shakira és Piqué szülei ugyanis szomszédok. Az idős házaspár azonban már egyre nehezebben viseli a kolumbiai énekesnő bosszúhadjáratát.

Piqué édesanyja és Shakira között megromlott a baráti viszony Forrás: AFP/Lluis Gene

A The Sun számolt be róla, hogy Marc Leirado Millan újságíró szerint a Barcelona korábbi sztárjának szülei nehezen viselik a folyamatos támadást, ezért már a költözésen gondolkodnak.

Shakira folyton hangos zenét hallgat, és rendszeresen tart nagyobb baráti összejöveteleket. Legutóbb például még tűzijáték is volt, így esténként szinte alig tudnak pihenni.

A helyzetet csak tovább rontják a rajongók, akik rendszeresen feltűnnek a ház körül, Shakira pedig szinte minden alkalommal üdvözli őket.

Hetek óta Shakira és Piqué válásától hangos a nemzetközi sajtó Forrás: AFP/Josep Lago

Piqué szülei úgy érzik, teljesen megszűnt a nyugalmuk, ezért nagyon erősen elgondolkodtak a költözésen. Ennek ellenére nem tudják, hogy mit tegyenek, hiszen Shakira hamarosan az Egyesült Államokba költözik a gyerekekkel. Várhatóan nyár elején utaznak, eredetileg januárban szeretettek volna, de Piqué édesapját megoperálták, emiatt maradt Spanyolországban a gyerekekkel.