Óriási bombagóllal sokkolta a németek sztárfocistája az angolokat - videó

fbl Horizontal FOOTBALL
Germany's midfielder Kai Havertz scores the team's second goal during the UEFA Nations League group A3 football match between England and Germany at Wembley stadium in north London on September 26, 2022. (Photo by Ben Stansall / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában - amelyben a magyar válogatott a bravúros második helyen zárt - Anglia 3-3-as döntetlent játszott Németország ellen a Wembley-ben. A meccs legjobbja a kétgólos Kai Havertz volt, aki a 67. percben hatalmas bombagólt lőtt.

A Chelsea BL-győztes sztárja a 67. percben Timo Wernertől kapott passzt a 16-os előterében, majd ballal elképesztően nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba. Hiába úszott a levegőben Nick Pope, nem volt esélye odaérnie a fantasztikusan helyezett labdára.

A két gólt szerző Havertz előtt legutóbb Oliver Bierhoff volt képes arra a német válogatottban, hogy duplázzon a Wembley-ben.

A legendás csatár az 1996-os Eb-döntőben talált be kétszer a csehek kapujába.

A Nemzetek Ligája A osztályának 3. csoportját végül az olaszok nyerték meg 11 ponttal, a magyar válogatott pedig hatalmas bravúrt elérve 10 ponttal a második helyen zárt, megelőzve a 7 pontos németeket és a 3 pontos angolokat, akik kiestek a B divízióba.