Férfi kézi: nem játszik a BL-ben a Kielce Veszprémmel szóba hozott klasszisa

R. D. P.R. D. P.
Vágólapra másolva!
2023.02.07. 16:49
null
Nedim Remili a világbajnokságon a franciák egyik legjobbja volt (Fotó: Getty Images)
Nem játszik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája-csoportkör 11. fordulójában a Kielce francia klasszisa, Nedim Remili – ezt a csapat vezetőedzője, Talant Dujsebajev is megerősítette a legutóbbi sajtótájékoztatóján. Amint arról mi is beszámoltunk, a világbajnokság álomcsapatába is bekerült jobbátlövő a Telekom Veszprémhez tart.

Az Echo Dnia értesülése szerint a Telekom Veszprém már kedden vagy szerdán véglegesítheti Nedim Remili átigazolását – a magyar klub állítólag a transzferdíjról egyezkedik a Kielcével, amely súlyos anyagi nehézségekkel küzd, miután elvesztette főszponzorát, a Van Pur lengyel sörfőzdét.

Ami Remilit illeti, nem akarok beszélni az átigazolásokról, azt viszont kijelenthetem, hogy Karaliok, Tournat, Karacic, Moryto és Dujshebaev személyében a keret továbbra is a legmagasabb szintet képviseli. Természetesen minden edző szeretne teljes játékosállománnyal dolgozni, de Remili pótlását az idény elején is megoldottuk, amikor egészségügyi gondok miatt hiányzott. A célunk, hogy megnyerjük a csoportkör utolsó négy meccsét, ezzel pedig az élen végezzünk” – válaszolt az újságírók kérdésére a Kielce trénere, Talant Dujsebajev.

A veszprémiek Jahja Omart – akinek decemberben elszakadt a keresztszalagja – pótolnák a francia válogatott Remilivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik