Nem állnak szóba egymással a Barca és a Real játékosai a válogatottban az El Clásico után

FC Barcelona v Real Madrid CF - LaLiga Santander NurPhoto Soccer Soccer Match Competition LaLiga LaLiga 2022-23 Real Madrid Barcelona Clasico Madrid - Spain Horizontal SPORT PLAYER SOCCER PLAYER STADIUM
Pablo Martin Paez Gaviria 'Gavi' of FC Barcelona during a match between FC Barcelona v Real Madrid as part of LaLiga in Barcelona, Spain, on March 19, 2022. (Photo by Alvaro Medranda/NurPhoto) (Photo by Alvaro Medranda / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona és a Real Madrid játékosai látványosan kerülik egymást a spanyol válogatott edzőtáborában.

A két sztárcsapat játékosainak viselkedésére az egyik spanyol sportműsorban is felfigyeltek: a Real és a Barca játékosai egymástól a lehető legtávolabb ácsorogva készülődtek a gyakorlásra.

A két sztárcsapat az idei szezonban már négyszer találkozott, és az őszi bajnokijukat leszámítva az utóbbi három találkozó mindegyikét a katalánok nyerték. Legutóbb vasárnap a bajnokságban nyertek 0-1-ről fordítva. Spanyol hírek szerint a találkozó után a madridi öltözőből a több üzenet is érkezett a Barca hangadóihoz, hogy valahoz fékezzék meg Gavít, aki most éppen Ceballosba kötött bele.

De korábban volt már összetűzése Viniciusszal is, és egyébként sem nagyon húzta vissza a lábát bárki is jött vele szembe.