Vágólapra másolva!
Az AS Roma és az olasz válogatott egykori legendája, Francesco Totti is Budapestre érkezett az Európa-liga döntője kapcsán.

Szerda este az Európa-liga budapesti döntőjében az olasz AS Roma és a sorozat rekordbajnoka, a spanyol Sevilla csap össze egymással ám a sztárparádé már délután megkezdődőt a Szurkolói Fesztiválon, ahol egykori klasszisok tűntek fel - számolt be róla a Metropol.

A Hősök terén felállított pályán a francia William Gallas, az argentin Esteban Cambiasso és Luis Garcia is pályára lépett azon a meccsen, amelyet a magyar válogatott egykori tagjai, többek között Király Gábor, Guzmics Richárd, Tököli Attila és Pisont István ellen játszottak.

Majd 14 órakor megérkezett a finálé sztárvendége, az AS Roma legendás alakja, a világbajnok Francesco Totti, aki a teljes karrierjét a bordó-sárgáknál töltötte.

Az EL-döntő miatt Budapestre érkezett Francesco Totti a Hősök terén Forrás: Forgács Milán

A 46 éves egykori támadó a római csapattal soha nem nyert a nemzetközi porondon trófeát, így szerdán este azért szurkolhat, hogy utódjai a tavalyi, Konferencia Liga-siker után az EL-ben is diadalmaskodjanak. Totti számos közös képet készített a rajongókkal, sőt még focizni is beállt a Hősök terén.