Brutálisan összeverték a ketrecharcost, lelöktek a lelátóról egy szurkolót, szörnyű állapotban a PSG focistája

Clermont Foot v Paris Saint-Germain - Ligue 1 Uber Eats soccer Clermont Foot Paris Saint-Germain PSG Ligue 1 Uber Eats France Sergio Rico Stade Gabriel Montpied Ligue 1 match Jose Breton August Clermont-Ferrand Horizontal SPORT FOOTBALL PLAYER WARM-UP PHO
Sergio Rico of PSG during the warm-up before the Ligue 1 match between Clermont Foot and Paris Saint-Germain at Stade Gabriel Montpied on August 6, 2022 in Clermont-Ferrand, France. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Pénteken is számos érdekes, meghökkentő és emlékezetes esemény történt a sportvilágban. Ha lemaradt volna a legfontosabb történésekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Az elmúlt években Budapest az egyik legnépszerűbb legénybúcsú-helyszín lett a külföldiek körében. A Real Madrid belga kapusa, Thibaut Courtois is Magyarországra utazott a barátaival, hogy a házasság előtti utolsó görbe estéit a magyar fővárosban töltse.

A brit MMA-harcost, Brendan Loughnane-t az egyik versenyen brutális rúgásokkal és ütésekkel küldte padlóra ellenfele, a perui Jesus Pinedo.

A világ legszexisebb autóversenyzőjét, a 26 éves Lindsay Brewert imádják a férfiak, a szőke szépségnek a közösségi médiában már több mint 2 millió követője van.

A szuperszexi autóversenyző, Lindsay Brewer Forrás: instagram.com/lindsaymariebrewer

A dél-amerikai Copa Sudamericana kupasorozatban megrendezett Estudiantes De La Plata-Red Bull Bragantino futballmérkőzésen botrányos jelenet játszódott le, ugyanis az egyik szurkoló a lelátóról lelökött egy másik drukkert, amiért az fogdosta a barátnőjét.

Majdnem két hete fekszik egy sevillai kórházban a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának kapusa, Sergio Rico, aki ismét altatásban van, és továbbra is súlyos az állapota.