Sokaknak felüdülés, hogy végre kiszabadulhatnak a konyha négy fala közül és a szabadban alkothatnak valami finomat maguknak, a barátoknak, vagy akár a családnak. Nincs feltétlenül szükséged saját kertre a bográcsozáshoz, hiszen manapság már számtalan közösségi tűzrakóhely létezik a hozzánk közel eső erdőkben, parkokban. Használjuk ki a jó időt, és főzzünk valami finomat a szabadban!
Ha valami oknál fogva mégsem rajongtok a főzés ezen műfaja iránt, ne kattintsatok tovább, hiszen rátok is gondoltunk. Következő válogatásunkban a klasszikus, hagyományos gázon, vagy sütőben készíthető ételekhez is hoztunk pár jó receptet. Így nincs más választásotok, mint hogy eldöntsétek; mi legyen az ebéd a hétvégén?
KÖRÖMPÖRKÖLT CSÜLÖKKEL >>>
SÜTŐBEN SÜLT CSIRKE SASLIK >>>
SLAMBUC BOGRÁCSBAN EGYSZERŰEN >>>
LECSÓ BOGRÁCSBAN, NYÁRSON SÜLT DEBRECENIVEL >>>
PAPRIKÁS KRUMPLI BOGRÁCSBAN >>>
ZÖLDSÉGLEVES HÁZI MÁJGOMBÓCCAL >>>
VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT TARHONYÁVAL >>>
SÜLT PARADICSOMLEVES CHEDDAR SAJTOS PIRÍTÓSSAL >>>
PINCEPÖRKÖLT CSÜLÖKBŐL ÉS LAPOCKÁBÓL >>>
GOMBÁS-TEJSZÍNES SERTÉSSZELET >>>
KIADÓS HÚSOS RAKOTT KARFIOL >>>
CSEVAPCSICSA >>>
TONKATSU (JAPÁN RÁNTOTT HÚS) PETREZSELYMES ÚJBURGONYÁVAL >>>
SÜLT CSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA >>>
PIRÍTOTT SERTÉSMÁJ SÜLT HAGYMÁVAL >>>
Ajánljuk még: