Vadító táncot lejtett Messi felesége a családi nyaraláson

Horizontal
Argentine football star Lionel Messi and bride Antonella Roccuzzo pose for photographers just after their wedding at the City Centre Complex in Rosario, Santa Fe province, Argentina on June 30, 2017. Footballers and celebrities including pop singer Shakira gathered Friday for the "wedding of the century" in Lionel Messi's Argentine hometown as the Barcelona superstar prepared to marry his childhood sweetheart Antonella Roccuzzo. / AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH
Vágólapra másolva!
Továbbra is Ibizán nyaral Lionel Messi és családja, de a korábbi barcelonai csapattársa, Luis Suárez, valamint a katalánok jelenlegi játékosa Ferran Torres is a szigeten van.

Messi nem először nyaral a barátaival, miközben összekötötte a vakációt a születésnapi bulijával. A PSG klasszisa nemrég töltötte be a 35. életévét, és hosszú bulisorozattal ünnepel.

Messi instagram-sztorija alapján még mindig tart az ünneplés, most épp csinos feleségéről töltött fel egy videót, amin Antonella táncol.

Még egy érdekesség, hogy feltűnt Messi mellett Ferran Torres is, aki jelenleg a Barca játékosa, de Messi és Ferran sosem fociztak együtt, így felröppent újra a pletyka, hogy az argentin esetleg visszatérhet a katalánokhoz?