Vágólapra másolva!
Antonisz Konsztantinidesz, a Körmend kosárlabdacsapatának ciprusi edzője az Oroszlánytól elszenvedett vereség után keményen kritizálta Papp Péter játékvezetőt, akit tulajdonképpen megfenyegetett a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

A ciprusi szakember azt mondta, Papp Péter a magyar kosárlabdázás szégyene, aki már másodszor sújtotta kétes ítéleteivel a csapatát. Konsztantinidesz azt üzente neki, hogy nem is tudja, mit csinál vele, ha legközelebb is szórakozik a Körmenddel.

"Gratulálok az Oroszlánynak. Meg kell találnunk, min kell változtatni a védekezésben, mert nem folytathatjuk így. Húsz támadó lepattanót engedtünk, ami maximum egy iskolai csapatnál fér bele, nem egy profinál. Szintén szeretnék gratulálni két játékvezetőnek, Söjtöry Tamásnak és Nyilas Istvánnak.

Elfogadhatatlan döntések születtek, ahogy a Falco ellen is. Nem tisztel meg senkit azzal, hogy jól végzi a munkáját. Ez volt az utolsó ilyen alkalom, Mr. Papp. Kérem, ezt írják le és mutassák meg neki ezt a videót" – kelt ki magából Antonisz Konsztantinidesz, akinek a nyilatkozatára még nem reagált a Magyar Kosárlabda Szövetség.