Rejtelmesen sugdolóztak: Lewandowski vissza akarja csábítani a Barcához Messit? - videó

Poland v Argentina: Group C - FIFA World Cup Qatar 2022 2022,Argentina,Doha,FIFA,Group C,Messi,Poland,Qatar,World Cup Vertical, Robert Lewandowski, Lionel Mesi
Messi és Lewandowski sugdolózott
Vágólapra másolva!
Az argentin labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott szerdán a lengyel csapat felett a katari világbajnokságon, így első helyen jutott nyolcaddöntőbe a C csoportból, míg riválisa - Mexikóénál jobb gólkülönbségével - veresége ellenére másodikként ugyancsak a legjobb 16 közé lépett. A meccs után Lionel Messi és Robert Lewandowski összeölelkezett és egymás fülébe súgott valamit. Vélhetően soha nem tudjuk meg, hogy pontosan mit, de nem lennék meglepődve, ha a lengyel klasszis arról győzködte volna a PSG klasszisát, hogy térjen vissza a Barcelonához.
Vágólapra másolva!

A találkozó után természetesen megkérdezték az újságírók a tizenegyest hibázó Messit, hogy miről beszéltek Lewandoeskival a lefújást követően.

Messi és Lewandowski sugdolózott Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Fareed Kotb

"Semmi különös nem történt.

Úgy tanultam, hogy ami a pályán történt, az ott is marad. Ugyanez igaz az öltözőben történetekre is. Soha nem fogom felfedni, mit mondtunk egymásnak"

- árulta el Messi.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!