Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Botrány a Hal a tortán kulisszái mögött: ki sértett meg kit? Így látták az incidenst a felek

default user icon
MME
A Hal a tortán idei évadában is megvolt az első botrány, ami ugyan a képernyőn kívül zajlott, mégis ettől hangos a média. Gáspár Evelin és Polgár Árpád keveredett szóváltásba, Polgárék tihanyi rezidenciájához érve. Mindketten elmondták a saját verziójukat a történtekről.

A TV2 új gasztrorealityjének szerdai esti adásában Polgár Tünde látta vendégül csapattársait:  Erdélyi Mónikát, Gáspár Evelint, L.L. Juniort és Zámbó Árpyt álló vendégsereget, a főzésben pedig a férje, Polgár Árpád is segített neki. Az est további részében viszont egyáltalán nem tűnt fel az adásban a műgyűjtő, és bár a Hal a tortán nézőinek ebből semmi nem tűnt fel, mint később kiderült, Gáspár Evelinnel csúnyán összevesztek.

„Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt. Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem: "Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt!" - mesélte a Bors.hu -nak Gáspár Evelin.

"Nem is a mondatatival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így. Junior jelezte is, hogy ezt tisztázni kéne, így ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja föl és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek. Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem is hajlandó kamera elé állni és ezzel elvonult."

Az esettel kapcsolatban tegnap este Polgár Árpád is megszólalt: az Instagram-oldalán írt arról, hogy úgy érzi, lejáratókampány indult meg ellene, és leírta az ő olvasatában hogy festett az incidens:

 

Polgár Árpád  kijelentette, hogy nem kíván bővebben nyilatkozni a történtekről, a kialakult helyzetet pedig méltatlannak tartja.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss