Megalázta Messiéket a legendás holland focista

2017 World Women's Handball Championship: Netherlands vs Norway Rafael Ferdinand van der Vaart Horizontal HANDBALL
Soccer player Rafael van der Vaart watching the game from the tribunes during the 2017 World Women's Handball Championship semi-final match between Norway and the Netherlands in the Barclaycard Arena in Hamburg, Germany, 15 December 2017. Photo: Axel Heimken/dpa (Photo by AXEL HEIMKEN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid és a Tottenham Hotspur korábbi játékosa, a 2010-ben vb-ezüstérmes Rafael Van Der Vaart szerint a holland válogatott kiüti Argentínát a katari labdarúgó-vb negyeddöntőjében.
Vágólapra másolva!

A 109-szeres holland válogatott Van Der Vaart szerint Lionel Messiéknek nem sok esélyük lesz a péntek esti negyeddöntőben.

nyilatkozta a korábbi középpályás.

"Lionel Messi a tornán már megmutatta, hogy még mindig a világ egyik legjobbja, de a körülötte lévő futballisták közel sem olyan nagyszerűek. Amikor a Real Madridban játszottam, Messire mindig Sergio Ramos ügyelt, a mosdóba is követnie kellett, de most talán célravezetőbb lenne, ha nem emberfogással védekezne ellene a csapat" - tette hozzá Van Der Vaart, aki nemrégiben a közösségi médiában kritikával illette Messit.

"Én annak idején játszottam Messi ellen és higgyék el, hogy az anyámért ordítottam.

írta a Twitteren a korábbi kiváló labdarúgó.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.