Légiósok: megvan a magyar válogatott támadó új klubja – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.29. 11:00
null
Nikolics Nemanja az idény végéig írt alá Gyurcsó Ádám csapatánál.
Mint arról helyi sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk, a ciprusi bajnokságban első helyen álló, Gyurcsó Ádámot is soraiban tudó AEK Larnaca hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a 2022–2023-as idény végéig szóló szerződést kötött a 43-szoros magyar válogatott támadóval, a török másodosztályú Pendiksporral decemberben szerződést bontó Nikolics Nemanjával.


A 35 éves magyar csatár a Kaposvár után a Mol Fehérvár FC játékosa lett, mellyel NB I-es gólkirályi címet ünnepelhetett, majd a Legia Warszawánál a lengyel, a Chicago Fire-nél pedig az amerikai élvonal legjobb góllövője lett. Nikolics a légióskodás után visszatért a Fejér megyeiekhez, ám augusztusban távozott Székesfehérvárról, s a török másodosztályban szereplő, Ugrai Rolandot is soraiban tudó Pendiksporhoz került, de ott csak kilenc mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett.

Nikolics decemberben bontott szerződést a törökökkel, azóta szabadon igazolható volt, ám most az idény végéig aláírt a szombaton megsérülő Gyurcsó Ádám klubjához, az AEK Larnacához.

Nikolics Nemanja menedzserével, Filipovics Vladannal
Nikolics Nemanja menedzserével, Filipovics Vladannal
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik