Cucurella: Jorginho a legokosabb a Chelsea-ben! Narrátor: De már nincs a Chelsea-ben

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.01.31. 18:25
null
Cucurella meglepődött Jorginho távozásán (Fotó: Twitter/Goal)
Az olasz transzferguru Fabrizio Romano úgy tudja, Jorginho átesett a klubváltásához szükséges orvosi vizsgálatokon az Arsenalnál, a Chelsea 10+2 millió fontért válik meg középpályásától. Úgy látszik, kedden nem görgette a Twittert Marc Cucurella, hiszen a „kékek” balhátvédje igencsak meglepődött, amikor egy videó forgatása közben értesült csapattársa távozásáról.

 

„Jorginho a legintelligensebb futballista a Chelsea-ben. Ez száz százalék. Azért ő, mert...” – ennél a pontnál félbeszakították a spanyol védőt, és felvilágosították az olasz válogatott középpályás távozásáról.

„Azt hiszem, ő már nem játszik többé a Chelsea-ben” – döbbentette le valaki a kamerák mögött Cucurellát, aki ennek ellenére is Jorginhót válaszolta volna, mondván: „még úgysem igazolt el hivatalosan”.


Ekkor elmondták neki, hogy az átigazolás ma hivatalos lesz, már képek is készültek a 31 éves futballistáról Arsenal-mezben.

A londoniak nyári szerzeményét „sokkolta”, hogy csapattársa ilyen rövid időn belül távozott a klubtól. Ez kissé ironikus annak tekintetében, hogy nyáron Cucurella pontosan ugyanígy, egyik percről a másikra elhagyta a Brightont a Chelsea kedvéért.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik