Cristiano Ronaldót az utolsó pillanatban megmentette a bíró

fbl Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo looks on during the Saudi Pro League football match between Al-Fateh and Al-Nassr at the Prince Abdullah bin Jalawi Stadium in al-Hasa on February 3, 2023. (Photo by Ali ALDAIF / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Roaldo csapata, az Al Naszr az Al-Fateh csapata ellen lépett pályára a szaúdi bajnokságban és meglepetésre 2-2-es döntetlent ért el.

Az ötszörös aranylabdás portugál Cristiano Ronaldo természetesen csapatkapitányként kezdett a meccsen, amelyen a hazai csapat már a 12. percben megszerezte a vezetést. Egy korábbi Barcelona-játékos, Cristian Tello lőtt gólt, aki kapásól, a tizenhatoson kívülről talált be. A gólt IDE kattintva nézheti meg.

Cristiano Ronaldo első bajnoki gólját szerezte az Al Naszr csapatában Forrás: AFP/Ali Aldaif

A folytatásban egyenlíthetett volna az Al Naszr, Ronaldo lőtte ki a bal alsót, de mint kiderült, lesről indult. Ronaldo később furcsa mesterhármast ért el még az első játékrészben, ugyanis óriási ziccerben nem talált kaput, majd az első félidő egyik utolsó mozzanataként a lécre bombázott.

Az Al Naszr szerencséje volt, hogy a 42. percben gólt is szerzett, Anderson Talisca lőtt gólt.

A második félidőben Sofiane Bendebka újra a hazai csapatnak szerzett vezetést, amit meg is tartott a rendes játékidő végéig. A hosszabbításban tizenegyest kapott az Al Naszr, a labda mögé természetesen Ronaldo állt, aki higgadtan a kapuba lőtt.

Az Al Naszr pontazonossággal áll az első helyen, de a második Al Sabab egy meccsel többet játszott.