Nevetséges Chelsea, saját focistáját szidó felcsúti edző

fbl Horizontal
Chelsea's Brazilian defender Thiago Silva, Chelsea's Argentinian midfielder Enzo Fernandez and Chelsea's French defender Benoit Badiashile react at the end of their English Premier League football match between Chelsea and Fulham at Stamford Bridge in London on February 3, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A szombat sem volt ingerszegény, hiszen rengeteg érdekes és megdöbbentő esemény történt a sportvilágban, így ha lemaradt a legfontosabb hírekről, akkor most megtalálja őket egy helyen. A Puskás Akadémia edzője a saját játékosát szidta, a mémkészítőket megihlette a százmilliókat költő Chelsea gyengélkedése, a magyar férfi teniszválogatott közel volt a világraszóló bravúrhoz. Természetesen most sem volt hiány szexi nőkből, a főszerepban ezúttal a pornós ketrecharcos, Paige VanZant és a hihetetlenül dögös golfozónő, Bri Teresi volt. Ami a meccseket illeti, meglepő pofont kapott az Arsenal és a Liverpool, Sallaiékat nagyon megverte a Dortmund, de Szoboszlaiék sem tudtak nyerni. Visszapillantó.

Botrányos edzői nyilatkozattal indult a nap, ugyanis még péntek este a Puskás Akadémia nem bírt hazai pályán a Vasas labdarúgócsapatával. A felcsútiak edzője érthetően nagyon csalódott volt, a mérkőzés után pedig ennek hangot is adott, és a saját játékosát kezdte szidni élő adásban.

Maradva az NB I-nél, a Paksi FC - Kecskemét mérkőzésen a játékosoknak a viharos széllel és egymással is meg kellett küzdeniük, míg a Honvéd - Kisvárda találkozó rémisztő jelenet történt a Bozsik Arénában, amikor Albi Doka brutálisan összefejelt a vendégek focistájával, Leonival.

Az elmúlt két átigazolási időszakban több mint 600 millió eurót költő Chelsea a közröhej tárgyává vált. A londoniak gyenge szereplése megihlette a mémkészítőket is, így most rajtuk nevet az egész világ. A Liverpool a Wolves otthonában szenvedett megalázó, 3-0-s vereséget, míg a listavezető Arsenal meglepetésre a kiesés elől menekülő Evertontól kapott ki.

Közröhej tárgya lett a Chelsea Forrás: AFP/Glyn Kirk

A Bundesliga 19. fordulójában szombaton mindhárom magyar érdekeltségű csapat pályára lépett, decsak az Union Berlin járt sikerrel.

A magyar férfi teniszválogatott közel volt a világraszóló bravúrhoz, de végül 3-2-re elveszítette a francia csapat elleni párharcot a Davis-kupa-világdöntő selejtezőjében.

A közösségi médiában hatalmas népszerűségnek örvendő szexi ketrecharcosnő, Paige VanZant ismét hallatott magáról és újabb elképesztő fotóval sokkolta a rajongóit. A nemrég online pornózásba kezdett sportolónő ezúttal fedetlen keblekkel, neccharisnyában pózolt. Ugyancsak elkápráztatta a rajongókat az amerikai golfozónő Bri Teresi.