Vágólapra másolva!
Vasárnap rendezték a Forma-1 idei szezonjának második futamát, a Szaúd-arábiai Nagydíjat, ahol ismét megállíthatatlan volt a Red Bull. A labdarúgó NB I címvédője, a Ferencváros meglepő vereséget szenvedett Zalaegerszegen, a futballvilág legnagyobb rangadóját, az El Clásicót pedig a Barcelona nyerte a Real Madrid ellen. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, most egy helyen megtalálja őket.

A terhességét csütörtökön bejelentő Hosszú Katinka férje, Gelencsér Máté a közösségi médiában Miamiból osztott meg egy posztot, vagyis kiderült, hogy a szerelmesek Floridában töltik napjaikat.

A gyönyörű olimpiai bajnok röplabdázónő, Kelsey Robinson alakjára nehéz szavakat találni, ráadásul a dögös sportoló a meztelenkedéstől sem riad vissza.

A két OnlyFans-sztár, Karina Pedro és Inked Dory a Freak Wars nevű esemény egyik páros MMA-meccsén lépett ringbe másik két hölgy ellen, győzelmüket pedig rendhagyó módon ünnepelték, férfi rajongóik legnagyobb örömére.

A Forma-1 2023-as idényének második futáman, a Szaúd-arábiai Nagydíjon ismét tarolt a Red Bull. Sergio Perez rajt-cél győzelmet aratott, míg a címvédő Max Verstappen a 15. helyről indulva végül a második helyen futott be. Fernando Alonsótól elvették a harmadik helyet, amelyet végül a spanyol pilóta visszakapott.

Sergio Pérez öröme, és a harmadik helytől megfosztott Fernando Alonso kortyol egyet a pezsgőzés után Forrás: MTI/AP/Haszan Ammar

A labdarúgó NB I 24. fordulójának legnagyobb meglepetését a Zalaegerszeg szolgáltatta, amely hazai pályán 1-0-ra legyőzte a címvédő Ferencvárost.

A futballvilág csúcsrangadója, az El Clásico remek mérkőzést és rengeteg fordulatot hozott. Hiába vezetett a Real Madrid, a Barcelona a 92. percben fordított, ezzel óriási lépést tett a bajnoki cím felé.