Vasembernek képzelte magát Novak Djokovic a Roland Garroson - fotó, videó

2023 French Open - Day Four NurPhoto General news Paris - France Day Four Roland Garros Individual Sport Tennis Tournament Novak Djokovic Marton Fucsovics Philippe-Chatrier court French Open Roland Garros 2023 Ibrahim Ezzat Horizontal TENNIS
Novak DJOKOVIC (SER) during his match against Marton FUCSOVICS (HUN) on Philippe-CHATRIER court in The French Open Roland Garros 2023 tennis tournament day four. (Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto) (Photo by Ibrahim Ezzat / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A 22-szeres Grand Slam-győztes Novak Djokovic a Fucsovics Márton elleni Roland Garros-mérkőzésen furcsa tárgyat viselt a mellkasára rögzítve. Később azt nyilatkozta, hogy a népszerű szuperhőst, Vasembert akarta utánozni ezzel.

A szerb sztárteniszező 7:6, 6:0, 6:3 arányban győzte le Fucsovics Mártont a Roland Garros második fordulójában és továbbjutott a harmadik körbe. A rendkívül szoros, közel másfél órás első szett után Djokovic pólót cserélt, és a kamerák észrevettek egy furcsa tárgyat, ami a 36 éves klasszis mellkasára volt rögzítve. Később Djokovic kapott egy hasonló kör alakú tárgyat az egyik labdaszedő lánytól - amelyet feltehetően a lelátón a csapata így juttatott el hozzá -, majd leszedte az elsőt a testéről, és ráhelyezte az újat.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón aztán ekképpen magyarázta meg a különleges viseletet:

hogy segítsen számomra a legjobbat nyújtani a pályán, szóval ez karrierem legnagyobb titka. Ha ez nem lenne, valószínűleg nem ülnék itt" - viccelődött Djokovic.

Állítólag Djokovic egy Taopatch nevezetű kütyüt viselt a testén, egy szabadalmaztatott, hordható nanotechnológiai eszközt, amely az akupunktúrát fényterápiával kombinálja.

Forrás