Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Erre nem számítottunk! Ezt az ételt imádják Meghan Markle és Harry herceg gyerekei

default user icon
MME
Hiába intettek búcsút a királyi családnak, a média érdeklődése továbbra sem csitul a sussexi hercegi pár iránt. Különösen a gyerekeikről elejtett hírmorzsákra csapnak le a rajongók, hiszen Harry nagyon vigyáz arra, hogy megóvja családját a nyilvánosságtól.

Valószínűleg ezért imádják Meghan Markle legújabb podcastjében azt a személyes utalást, ami betekintést enged a hallgatóknak a családi életükbe. A műsor közben ugyanis a hercegné, mintegy mellékesen, egy ponton megjegyezte: „Szerencsére a gyerekeim szeretik a zöldségeket”.

Tekintettel arra, hogy Meghan köztudottan egészséges, kiegyensúlyozott életmódot követ, és Los Angelest az egészséges ételek szent gráljaként emlegeti mára megszűnt életmódblogjában, a The Tig-on, logikus, hogy gyermekei táplálkozására is nagyon figyel.

A sussexiek Santa Barbara napsütötte tengerpartján, Montecitóban élnek, ahol a lakosok nagy része egészségtudatosan él, és ahol rengeteg olyan étterem található, amely csak a testi és lelki egészséget tápláló ételt szolgál fel. A városban ráadásul hemzsegnek a bio élelmiszereket forgalmazó kis üzletek, piacok.

Az alma és az a bizonyos fa

Meghan-ra és a gyerekekre igaz a mondás, miszerint az alma nem esik messze a fájától, hiszen ahogy a hercegné utalt rá, a másfél éves Lilibet és hároméves bátyja, Archie is imádják a zöldségeket.

Egyébként Meghan barátai már Archie születése előtt tudták, hogy a hercegné ügyelni fog arra, milyen ételeket ad a kisfiának. Daniel Martin sminkes például ezzel kapcsolatban Gayle Kingnek még a volt színésznő terhessége alatta elmondta, hogy biztos abban, hogy a születendő baba csak bioételeket fog kapni, és Meghan nem vásárol majd készen kapható bébiételt, hanem mindent maga fog a gyereknek elkészíteni, hiszen imád főzni.

Mások, mint az apukájuk

Archie és Lilibet ízlése az ételek terén szerencsére merőben más, mint az apukájuké. Harry hercegről ugyanis az egykori királyi séf, Darren McGrady korábban elárulta, hogy gyerekkorában a zöldségeket „álcázni” kellett, hogy megegye. Közismert az is, hogy édesanyjának, a néhai Diana hercegnének gondjai voltak a táplálkozással, ráadásul gyakran sokkolta az alkalmazottakat és a családtagjait azzal, hogy a fiúkat McDonald's-ba vitte. Harry azonban, hála Meghan-nek, előbb fog felbukkanni egy organikus ételeket kínáló büfében a gyerekeikkel, mint egy hagyományos gyorsétteremben.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss