Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hétvégi főzőcskézés: recepteket ajánlunk vasárnapi ebédhez

default user icon
MME
Mi sem tökéletesebb pénteken, mint egy mesterien összeállított menüvel nekifutni a hétvégének. Válogatásunkban olyan ebédötleteket gyűjtöttünk össze a szombati és a vasárnapi menühöz, melyek mellett bőven marad időtök magatokra, a családra vagy a barátokra is. A receptek könnyen elkészíthetőek, és remekül variálhatóak, ráadásul bármelyikre is esik a választásotok, nem kell az egész napotokat a konyhában tölteni.

Ha még mindig úgy gondoljátok, hogy a hétvégi ebéd elviszi minden szabadidőtöket, akkor nézzétek meg a következő receptválogatásunkat. Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a számotokra legszinaptikusabbat, majd az instrukciókat követve elkészíteni a vasárnapi ebédnekvalót. Arra koncentrálj főzés közben, hogy az előkészítés vagy a sütés-főzés során használt eszközöket és edényeket mosd el minél hamarabb, ha már nincs rájuk szükség, így nem fog ellepni a mosatlan a véget nem érő mosogatásról nem is beszélve. Nem is gondolnátok, mennyi időt tudtok ezzel spórolni.

Az ételeket összeválogatásánál arra is törekedtünk, hogy mindenki találjon benne valami újat hétvégi főzésekhez. Ha unjátok már a sablonos kajákat vagy a könyökötökön jön ki a rántott hús és a húsleves, akkor ez a cikk gyűjtemény nektek szól.

KIJEVI CSIRKEMELL RIZIBIZIVEL >>> 

 

VADAS SERTÉSCOMBBÓL, ZSEMLEGOMBÓCCAL >>> 

 

MEXIKÓI TEJSZÍNES CSIRKERAGU >>> 

 

HOLSTEIN SZELET >>> 

 

LEGÉNYFOGÓ LEVES >>> 

 

SZAFTOS PAPRIKÁS CSIRKE NOKEDLIVEL >>> 

 

FINOMFŐZELÉK FASÍRTGOLYÓKKAL >>> 

 

ALFREDO TÉSZTA (KRÉMES TEJSZÍNES TÉSZTA) >>> 

 

RAKOTT ÉDESBURGONYA >>> 

 

TEPSIS SERTÉSSZŰZ MAGYAROSAN >>> 

 

FRANKFURTI LEVES ALAPRECEPT >>> 

 

A LEGEGYSZERŰBB MAC AND CHEESE >>> 

 

BORSÓFŐZELÉK LISZT NÉLKÜL >>> 

 

CSOPAKI APRÓPECSENYE >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss