Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fantasztikus átalakulás: 95 kilótól szabadult meg a népszerű énekesnő

default user icon
MME
Egy felnőtt férfi testtömegének megfelelő súlyt adott le Mohamed Fatima. Az elmúlt évek alatt több módszert is kipróbált, korábban gyomorgyűrűt kapott, ami segítette is a fogyást, de elmondása szerint a rendszeres, kemény edzés is kellett ahhoz, hogy sikeres legyen az életmódváltás.

"A bokszban találtam meg a nekem megfelelő sportot. Pedig egy legyet sem tudnék bántani. Nem szeretem a verekedést, csak a zsákot ütöm. Ez a legjobb fogyasztó edzés" - mondta el a Borsnak . Hozzátette azt is, hogy eleinte nem akart kés alá feküdni, de mivel a bőrét nagyon megviselt ez a hatalmas fogyás, végül bevállalta a haskorrekciót és mellplasztikán is átesett.

Hiába azonban a komoly teljesítmény, Fatima még mindig nem elégedett az eredménnyel.

"Úgy érzem, kezdem elérni a súlyt, amire vágyom. Engem is érintett a jojó effektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most a 70 kiló a cél. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni, a jó magyar ételeket. Minden nap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi" – jegyezte meg az énekesnő.

Gáborral egyébként tavaly házasodtak össze, és már a családalapítás is szóba került. Fatima elmondta, hogy nagyon szeretnének babát, dolgoznak a babaprojekten, és bár tudja, hogy kitolódott nála a családalapítás, hisz abban, hogy minden akkor történik, amikor kell, így nem sietnek el semmit.

Nyitókép: instagram/mohamedfatimaofficial

Ezek is érdekelhetnek

Friss