FTC: a sajtó találgat, de vajon hová repült Tokmac Nguen?

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.20. 19:59
null
Az FTC-nél még nem tettek le Tokmac Nguen megtartásáról (Fotó: Tumbász Hédi)
A sajtóban rendszeres téma Tokmac Nguen jövője, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros támadójának ugyanis nyáron lejár a szerződése. A 28 éves játékos leendő munkaadójaként több egyesületet is említettek, a holland Feyenoord, a török Besiktas, a japán Nagoja Grampus, a szerb Partizan (már csak azért sem valószínű, mert a csapatot kizárták az átigazolásokból) és egy szaúdi klub is szóba került.
Tokmac Instagram-története
Tokmac Instagram-története

Pénteken több török hírportál is arról számolt be, Tokmac Nguen úton van Isztambulba, és a Besiktas labdarúgója lesz. A támadó csütörtökön az Instagram-oldalán egy képet osztott meg, amelyet egy repülőgépen készített.

A játékoshoz közel állók szerint a futballista Spanyolországba repült vakációzni, a Ferencvárosnál pedig továbbra is tárgyalnak vele, ahogyan arról Kubatov Gábor beszél a szombati Nemzeti Sportban megjelenő exkluzív interjúban.

 

 

 

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérhetnek: Csonka András (Budafok), Csontos Dominik (Soroksár), Gera Dániel (Puskás AFC),Iyinbor Patrick(Vasas),Katona Bálint (KTE),Katona Máté (Soroksár), Varga Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Adama Traoré (mali, Sheriff Tiraspol – Moldova), Andrian Kraev (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária), Derek Cornelius (kanadai, Vancouver Whitecaps – Kanada, jelenleg Panetolikosz – Görögország), Saliou Guindo (KF Laci – Albánia)
Távozók: Miha Blazic (szlovén, lejár a szerződése, Angers – Franciaország?)
Kölcsönbe távozók: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Roko Baturina
(horvát), Lasa Dvali (grúz, lejár a szerződése), Róbert Mak (szlovák, lejár a szerződése), Marko Marin (német, visszavonul), Tokmac Nguen (szomáliai-norvég, lejár a szerződése, Besiktas – Törökország, Feyenoord – Hollandia, Nagoja Grampus – Japán), Somália (brazil)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik