Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez az igazi oka Rebel Wilson brutális fogyásának

default user icon
MME
A Mindmegette is többször cikkezett a színésznő bámulatos fogyásáról, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi is az igazi oka a látványos súlyvesztésnek. A fantasztikus humoráról ismert 43 éves komikus akkor úgy nyilatkozott, hogy egészségügyi okokból szánta el magát, ám azt senki nem gondolta, hogy egy igen komoly betegség áll életmódváltásának hátterében.

A gömbölyű idomairól híres Rebel Wilson szembetűnő karcsúsodásának híre az egész világot bejárta. A színésznő gyökeres életmódváltásából fakadó brutális fogyását több szerepe is bánta, hiszen Hollywoodban ő volt a balszerencsés, sokszor vicces kövér nő. A kudarcok és csalódások szerencsére nem törte meg. Még keményebb edzésbe, és még szigorúbb diétába kezdett, aminek meg is lett az eredménye. Rebel ma már 35 kilóval könnyeben éli mindennapjait, a People magazinnak adott interjújában pedig azt is elárulta, pontosan mi ösztönözte elképesztő átalakulásának útján.

- Hatalmas felesleget cipeltem magamon. A célom leginkább az volt, hogy olyan egészséges legyek, amilyen csak lehetek. Számomra nem egy bizonyos súly elérése volt a terv, hanem leginkább a leendő gyerekemre gondoltam, ami azonnal egy fittebb életmódra ösztönzött – mondta Rebel kendőzetlen őszinteséggel.

Kevesen tudják, hogy a mindig jó kedélyű színésznő ovárium szindrómában (PCOS) szenved, legnagyobb álma pedig az, hogy végre anya lehessen. A nőknél sajnos rendkívül gyakran előforduló hormonális betegség ezt nagyon megnehezíti, ugyanis nagyban befolyásolhatja a termékenységet. Ennek kezelése során a legfontosabb lépések közé tartozik a stresszmentes életmód kialakítása, a diéta és a rendszeres testmozgás beiktatása. Ha ezt a három dolgot szem előtt tartja az ember, akkor sikerrel veheti fel a harcot a bizonyos esetekben meddőséget is okozó problémával.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss