MU: arra kérték Fergusont, irányítsa ő a csapatot

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.18. 15:30
null
Egy szurkoló arra kérte Sir Alex Fergusont, vezesse ő a Manchester Unitedet (Fotó: AFP)
Egy szurkoló megkérte Sir Alex Fergusont, az angol rekordbajnok Manchester United egykori menedzserét, térjen vissza és irányítsa ő a „vörös ördögöket” – írja a SportsBible.

„Fergie! Fergie! Gyere vissza menedzsernek, szükségünk van rád!” – hangzott el egy szurkoló TikTokra feltöltött videójában, melyet kisebb nevetés követett, s még a Manchester United menedzsereként 27 évet eltöltő és számos trófeát szerző Sir Alex Ferguson is elmosolyodott a szurkoló kérésén.

VIDEÓ ITT!

 

A 80 éves skót szakember jelenleg tanácsadói szerepkört tölt be az angol rekordbajnoknál, s Richard Arnold vezérigazgatóval, a korábbi ügyvezetővel, David Gill-lel, a csapat korábbi kapitányával, Bryan Robsonnal, valamint a korábbi sportigazgatóval, John Mortough-val dolgozik együtt.

A 2013-ban visszavonuló Ferguson egyébként rendszeresen ott van az Old Traffordon a Manchester United hazai mérkőzésein, s ott volt a nyitófordulóban, a Brighton ellen elszenvedett vereség alkalmával is.

A hírek szerint Ferguson az elmúlt hetekben többször egyeztetett a Manchester Unitedtől elvágyódó Cristiano Ronaldóval, hogy maradásra bírja az ötszörös aranylabdást, aki tervei szerint még három-négy évig szeretne a legmagasabb szinten, a Bajnokok Ligájában játszani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik