Vágólapra másolva!
A Ferencváros nagyon magabiztosan játszva, tucatnyi helyzetet kidolgozva nyerte meg 4-0-ra az ír Shamrock Rovers elleni Európa-liga-selejtező rájátszásának első meccsét. Ennek ellenére Sztanyiszlav Csercseszov nem volt maradéktalanul elégedett a látottakkal.

Nehéz, kemény ellenfél volt a Shamrock. Holnap edzés, holnapután szünnap, ami novemberig nagyjából az utolsó szabadnap lesz, igyekszünk majd együtt ünnepelni a várossal" - kezdte a szakember arra utalva, hogy sok helyzetet kihagyott a Fradi.

"A foci olyan, hogy néha egy meccs "nem rossz", máskor "nem olyan jó". Most voltak jó periódusaink, én pedig mindig próbálok objektív maradni. Az biztos, hogy sok nehéz meccs és rengeteg utazás vár még ránk a szezon során, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül."

Sztanyiszlav Csercseszovot most láthattuk mosolyogni is Fotó: Csudai Sándor - Origo

A számos helyzetet kihagyó, sérülésből visszatérő Ryan Mmaee szerepéről elmondta, hogy neki egyelőre most elég 60 percet a pályán tölteni. "Reméljük a következő alkalommal szerencsésebb lesz, de meccsről meccsre haladunk, és időt adunk a játékosnak."

Az a meccs is 0-0-ról indul, és a Fradihoz hasonlóan a Shamrock is az Európa-ligá főtáblájára szeretne jutni. Tudjuk, hogy jó csapat az ellenfél, és azt is, hogy Írországban minden meccs nagyon nehéz a vendég csapatok számára" - mondta a Fradi szakvezetője az Origo kérdésére.