Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hatalmas dráma a Séfek séfében: esküdt ellenségek kerültek egy csapatba, újra fellángol a cicaharc!

default user icon
MME
Volt, akinek a legrosszabb rémálma vált valóra a tegnapi Séfek séfében: Dorina könnyekben tört ki, a kék csapat power-duója, Annamari és Reni nem győzték kapkodni a levegőt a történtek után.

A Séfe séfe tegnapi adása több váratlan fordulatot is tartogatott: úgy kezdődött, hogy mindenki meglepetésére, visszatértek a műsorba az eddig kiesett versenyzők, hogy megküzdjenek egymással, és visszafőzzék magukat a játékba. A második körben pedig azok, akik újra bizalmat kaptak, máris egy nem várt akadállyal szembesültek: a saját jól megszokott közegük helyett az ellenfél csapatába dobták be őket, és kénytelenek voltak színt váltani: a Vomberg Frigyes piros csapatába tartozó Ági például Krausz Gábor fekete csapatába került - amire nem mindenki reagált hozzá hasonló, kitörő örömmel.

 

Ágit azonban különösebben nem viselte meg ez a fogadtatás: "Nekem egy célom van, hogy finom ételeket készítsek" - mondta elszántan.

 

Alexandra viszont innentől a pirosak csapatát erősíti majd, amitől a kékek két húzóembere, Reni és Annamari nem volt különösebben boldog, hiszen a lányban komoly riválist ismertek meg - ám az új csapatában is akadt, akinek nem volt őszinte a mosolya, amikor az egykori fekete játékos piros séfkabátban lépett be az ajtón. 


Hogy mit mondott még Kenza egykori ellenfeléről, jelenlegi csapattársáról, azt megtalálod a Ripost.hu-n! 

Séfek séfe minden hétköznap este 19:50-kor a tv2-n - drukkolj a kedvencednek!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss