Elképesztő, mit tett Erling Haaland, amikor a bíró meccs közben elhagyta a habspray-t - videó

fbl Horizontal, Erling Haaland, Manchester City
Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland celebrates at the end of the UEFA Champions League group G football match between Manchester City and FC Copenhagen at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on October 5, 2022. - Manchester City won 5 - 0 against FC Copenhagen. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City házigazdaként 5-0-ra verte a dán FC Köbenhavn együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában szerdán, és százszázalékos maradt. A norvég Erling Haaland két góllal járult hozzá a sikerhez, pedig csupán egy félidőt töltött a pályán. A találatai mellett pedig még egy ritkán látható gesztusra is maradt ereje.

A 31. percben - amikor még csak 1-0-ra vezetett a City - Erling Haaland ismét főszereplő volt, de nem az egy perccel később szerzett újabb gólja miatt.

A norvég támadó ugyanis észrevette, hogy a litván játékvezető, Donatas Rumsas elhagyta a habspray-t, gyorsan felvette és visszaadta a bírónak, majd mintha semmi sem történt volna, szaladt tovább a támadással.