Advent első hétvégéjével már tényleg megérkezünk az ünnepi időszakba. Ilyenkor egyre izgatottabbak vagyunk, tervezgetjük a menüt szentestére, mostantól pedig minden vasárnapra jut egy gyertyagyújtás egészen karácsonyig. Ezeknek a hétvégéknek sokan szeretik megadni a módját, hiszen ez már tényleg egy várakozási időszak, talán itt csap meg minket előszőr az ünnep előszele.
Mi most ennek az időszaknak a nyitányára válogattunk össze néhány receptet, ami természetesen nem a fényűzésről, hanem azok elkészítésének módjáról, különlegességéről és persze annak kölcséghatékonyságáról is szól. Ha ti is ezt a tábort erősítitek, akkor inspirálódjatok adventi receptválogatásunkkal és indítsuk együtt a visszaszámlálást.
LECSÓS SZELET RIZZSEL >>>
SAJTOS RAKOTT CSIRKEMELL ROPOGÓS BACONNEL >>>
ZÖLDBABFŐZELÉK FASÍRTTAL >>>
CSIRKÉS CSORBALEVES (CIORBA A LA GREC) >>>
SÜTŐBEN SÜLT TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>>
ORJALEVES GYÖMBÉRES DARAGALUSKÁVAL >>>
GOMBAMÁRTÁS HÚSGOMBÓCCAL, BURGONYATALLÉROKKAL >>>
PARADICSOMOS RAKOTT KRUMPLI DARÁLT HÚSSAL >>>
KLASSZIKUS PULYKA WELLINGTON MÓDRA >>>
KORHELYLEVES KOLBÁSSZAL >>>
SERTÉSTARJA PARADICSOMMAL ÉS OLAJBOGYÓVAL >>>
BABLEVES DEBRECENI MÓDRA >>>
RÁNTOTT KARAJ PETREZSELYMES BURGONYÁVAL >>>
PULYKABRASSÓI ZÖLDBORSÓVAL >>>
BÁCSKAI RIZSES HÚS BORSÓVAL >>>
Ajánljuk még: