A focivébé egyik legjobb kapusa már télen a Manchester Unitedhez igazolhat

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Brazília-Svájc, G csoportkör, Stadium 974, 2022. 11. 28., Brazília, Svájc
DOHA, QATAR - NOVEMBER 28: Yann Sommer #1 of Switzerland warns his teammates during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group G match between Brazil and Switzerland at Stadium 974 in Doha, Qatar on November 28, 2022. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Német sajtóértesülés szerint a téli átigazolási szezonban a Manchester Unitedhez szerződhet a Borussia Mönchengladbachtól Yann Sommer, a katari világbajnokságon nyolcaddöntős svájci labdarúgó-válogatott kapusa.
Vágólapra másolva!

A 33 éves játékosnak júniusban lejár a szerződése, így nyáron ingyen igazolhatóvá válik, azaz a német klub most még pénzt kaphatna érte. A svájciak utolsó katari csoportmeccsén betegség miatt nem Sommer védett, de elképzelhető, hogy a kedd este sorra kerülő portugálok elleni nyolcaddöntős meccsen már újra ő áll majd a kapuban.

Yann Sommer a Manchester United játékosa lehet hamarosan Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

A Bild című napilap beszámolója szerint az MU a 33 éves Sommert nézte ki a spanyol David De Gea helyére, akinek ugyancsak a nyáron jár le a szerződése, amit a Vörös Ördögök vezetői nem kívánnak meghosszabbítani.

A Bild megszólaltatta Robert Virkus sportigazgatót, aki elmondta, alapvetően szeretnék megtartani a svájci kapust, akivel tárgyalnak is a folytatásról, de egyelőre nincsenek konkrétumok, mint ahogyan még az MU ajánlata sem érkezett be.

Sommer 2014 óta erősíti a Mönchengladbachot, azóta a Bundesliga egyik legjobb kapusának számít.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!