Egészen elképesztő rekordot állít be egy holland szurkoló

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Hollandia-Katar, A csoportkör, Al Bayt Stadium, 2022. 11. 29., Hollandia, Katar
AL KHOR, QATAR - NOVEMBER 29: Netherlands fans show their support prior to the FIFA World Cup Qatar 2022 Group A match between Netherlands and Qatar at Al Bayt Stadium on November 29, 2022 in Al Khor, Qatar. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A 24 éves Ruben Slotnak az (volt) a célja Katarban, hogy a katari labdarúgó-világbajnokságon mind a 64 mérkőzésből lásson legalább részleteket a helyszínen – eddig sikerült is megvalósítania a tervét.
Vágólapra másolva!

Slot, mint a 433-as futballplatform egyik videókészítője olyan világrekordot állít fel, amelyet valószínűleg soha többé nem sikerül megdönteni: mind a 64 világbajnoki mérkőzésen részt vesz – ezt még a csoportkörök utolsó fordulójában is teljesítette, ugyanis

Katarban a stadionok közelsége egyedülálló lehetőséget kínált erre.

A szállodaszobájából csodálatos kilátás nyílik a városra, de eddig ezt nem igazán volt ideje élvezni, hiszen szinte folyamatosan úton volt. A 16 nap alatt lezajlott 56 vb-mérkőzés után némi fizikai kényelmetlenséget tapasztalt, ugyanis panaszkodott a stadionok üléseire.

„Fáradt vagyok, nagyon fáradt - mondra a fiatal holland, aki már vágyott a pihenőnapra ezen a világbajnokságon. –

A menet közben Ronaldo 2002-es frizurájára váltó Slot a túrájának köszönhetően kapott már tippeket a világbajnokság nagyköveteitől, David Beckhamtől és Yaya Tourétól, de kezet fogott Ronald de Boer-ral és Cafúval is.

Forrás

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!