Vágólapra másolva!
A keddi napon rengeteg minden történt a sportvilágban, ezért érdemes elolvasni a visszapillantónkat. Lionel Messi megbánta, amit a világbajnokságon tett a hollandok elleni meccsen, míg a Győr gyönyörű focistanője, Süle Dóra különleges bejegyzéssel lepte meg a rajongóit. A szaúdi al-Nasszr labdarúgócsapatának egyik vezetője keményen kritizálja az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót, míg Shakira új dala miatt valósággal pokollá változott az élete Gerard Piqué új szerelmének, Clara Chia Martinak, akit a kolumbiai énekesnő rajongói folyamatosan megtalálnak az utcán. A hajlékony szuperszexi tornászlány a világ legszebb melleivel hódított, a nemi erőszak-botrányba keveredett Dani Alvestől pedig válni akar a felesége.

Az argentin labdarúgó-válogatottal pályafutása csúcsaként decemberben világbajnok Lionel Messi már megbánta azokat a cselekedeteket és kijelentéseket, amelyeket tett és mondott a katari torna hollandokkal szemben tizenegyespárbajban megnyert negyeddöntős mérkőzése után.

Messi felért a csúcsra a katari-vb-n Forrás: AFP/Tomas Cuesta

Az ETO FC Győr gyönyörű focistanője, Süle Dóra különleges bejegyzéssel lepte meg a rajongóit. A Magyarország egyik, ha nem a legszebb futballistájának tartott játékos ezúttal nem magáról posztolt szexi képet, hanem megmutatta, ki rabolta el a szívét.

Az interneten vírusként terjed egy TikTok-videó, amelyben a szaúdi al-Nasszr labdarúgócsapatának egyik vezetője keményen kritizálja az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót.

Shakira új dala miatt valósággal pokollá változott az élete Gerard Piqué új szerelmének, Clara Chia Martinak, akit a kolumbiai énekesnő rajongói folyamatosan megtalálnak az utcán, ennek következményeképpen hisztériázni kezdett és sürgősen be kellett szállítani egy barcelonai magánkórházba.

Gerard Piqué és új barátnője Forrás: instagram.com/3gerardpique/

Végezetül itt vannak a világ legszebb melleivel hódító a hihetetlenül hajlékony szuperszexi tornászlány képei.