Vágólapra másolva!
Kedden is számtalan érdekesség és figyelemre méltó esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Ha lemaradt volna a legfontosabb történésekről, akkor most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Cristiano Ronaldo élettársa, Georgina Rodriguez az egy évvel ezelőtti tragédiájukra emlékezett, amikor meghalt közös gyerekük, Angel. Georgina elárulta, korábban három vetélésen esett át, és ez lehetett a fiúgyermek végzetének az oka.

Fontos döntést hozott az UEFA, amely elfogadta az MLSZ-nek azt a kérését, miszerint a történelmi jelképnek számító Nagy-Magyarország-térkép és az árpádsáv színei ne minősüljenek politikai tartalmú üzenetnek.

A magyar szurkolóknak engedélyezik a történelmi Magyarország térképét ábrázoló drapéria bevitelét a stadionba Fotó: Csudai Sándor - Origo

Rendkívül rossz hírt kapott a Manchester City és a norvég válogatott, ugyanis a kirobbanó formában futballozó Erling Haaland lágyéksérülés miatt nem tud pályára lépni a nemzeti csapat első két Eb-selejtezőjén. Az még nem derült ki, klubjában hány meccset kell kihagynia.

A 2016-os Forma-1-es világbajnok, Nico Rosberg nem kímélte a Max Verstappent a Szaúdi Nagydíj után, mert megtudta, hogy a holland pilóta a szombati problémák után kihagyta a csapatmegbeszélést. A korábbi német versenyző szerint a kétszeres vb-győztes sztár magatartása nem megfelelő.