Az előétel meghozza a kedvet, az étvágyat az evéshez, és felkészíti a gyomrot a következő fogásokra. Nagyon fontos, hogy az előtel harmóniában legyen a főétellel, így húsvétkor főleg tojásos, sajtos, tormás és sonkás étvágygerjesztők kerülnek az asztalra. Mutatjuk a mi kedvenceinket!
SAJTOS-TORMAKRÉMES SONKATEKERCS >>>
TÖLTÖTT TOJÁS HÁROMFÉLEKÉPPEN >>>
BAZSALIKOMOS TÖLTÖTT TOJÁS >>>
TORMÁS-UBORKÁS SONKATEKERCS-FALATKÁK >>>
MEDVEHAGYMÁS ROKFORTKRÉM >>>
CÉKLÁS TÖLTÖTT TOJÁS >>>
HÚSVÉTI SÁRGATÚRÓ >>>
MEDVEHAGYMÁS TOJÁSSALÁTA >>>
RÉTEGES TOJÁSSALÁTA >>>
Kipróbáltad valamelyiket, esetleg van egy saját, bevált recepted húsvéti előételnek? Mutasd meg nekünk a Főzzünk együtt a Mindmegettével Facebook-csoportban! Várjuk a legjobb recepteket, finom ételeket, kérdéseket, tapasztalatokat.
Borítókép: Mindmegette