Káromkodva őrjöngött, így sokkolta a focistákat az angol sztárcsapat új edzője - videó

RB Leipzig - Celtic Glasgow Sports RBL Turf Ball Sports Red Bull Arena soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
05 October 2022, Saxony, Leipzig: Soccer: Champions League, Group stage, Group F, Matchday 3, RB Leipzig - Celtic. Celtic coach Ange Postecoglou reacts on the sidelines. Photo: Jan Woitas/dpa (Photo by JAN WOITAS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Nemrég hivatalossá vált, hogy a skót Celtic csapatát elhagyó Ange Postecoglu lett a Tottenham Hotspur vezetőedzője. Az 57 éves ausztrál tréner kifejezetten temperamentumosnak és szenvedélyesnek tűnik, amire a borzasztó szezont produkáló angol csapatnak valószínűleg szüksége is lesz.

A londoni sztárcsapattal ötéves szerződést kötő Postecoglu két szezon alatt öt trófeát nyert Skóciában, miután a Celtichez igazolt a japán Yokohama F. Marinos csapatától. A távol-keleti időszak előtt az 57 éves tréner négy évig, 2013-tól 2017-ig irányította az ausztrál labdarúgó-válogatottat.

A Paramount Australia akkoriban készített egy dokumentumfilmet az edzőről, amelyen a rajongók betekinthettek a kulisszák mögé, és megbizonyosodhattak arról, hogy Postecoglu mennyire szenvedélyes és milyen sokat követel a játékosaitól a sikerért.

A felvételen az ausztrál szakember egy meccsjelenetet mutatott videón a játékosainak, és egyáltalán nem fogta vissza magát, káromkodva és őrjöngve magyarázott a csapatának.

"Jobbnak kell lennünk ennél, jobbnak kell lennünk, ez csak figyelmetlenség. És nem csak ebben az egy esetben, kib.szottul nem engedhetjük ezt meg.

- kiabálta ledermedt játékosainak, miközben a képernyőbe is beleütött egyet.