Véres fejjel, ájultan találtak rá egy teniszezőre a meccse után

BNP Paribas Polish Cup NurPhoto General News Tennis Match Competition August 29 2021 29th August 2021 Horizontal TENNIS
Camilo Ugo Carabelli (ARG) during the ATP Challenger Tour in Warsaw, in Warsaw, Poland, on August 29, 2021. (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az argentin Camilo Ugo Carabelli megnyerte az első Grand Slam-mérkőzését a párizsi Roland Garroson, utána azonban rémisztő "élmény"-ben volt része.

A világranglistán 155. Carabelli első GS-tornáján szerepelt, és rögtön történelmet írt: a rangsorban 41. orosz, Aszlan Karacev elleni ötszettes mérkőzése ugyanis a Garros történetében döntő játszma rövidítésben dőlt el. A 22 éves argentin megnyerte a maratoni, 4 óra 17 perces mérkőzést, a győzelem azonban rengeteget kivett belőle, aminek a szállodai szobájába visszatérve látta kárát.

"A mérkőzés után visszamentem a hotelbe, hogy aludjak, de a fürdőszobában elájultam. Nem tudom hogy történt, nem emlékszem semmire. A következő kép az, hogy az edzőm segít fel úgy, hogy arccal a földön fekszem, vérző fejjel" - idézi Carabelli ESPN-nek adott interjúját az OLE című argentin lap. A fiatal játékos elmondta, hogy korábban még soha nem játszott ötszettes mérkőzést, szokatlan volt a terhelés a szervezetének.

A második fordulóban Carabelli már nem töltött ennyi időt a salakon, miután három szettben 6:0, 6:3, 6:4-re kikapott a kanadai Félix Auger-Aliassime-től.