A Real Madrid sztárja élő adásban alázta porig az ostoba riportert

France Soccer Champions League Liverpool - Real Madrid UEFA football Horizontal
8203144 28.05.2022 Real's Toni Kroos reacts during the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid in Paris, France. Alexey Filippov / Sputnik (Photo by Alexey Filippov / Sputnik / Sputnik via AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid szombat éjszakai történelmi Bajnokok Ligája után szokás szerint már a pályán készültek az első interjúk, a Toni Kroosszal folytatott beszélgetés azonban korántsem sikerült szokványosra.

A Real Madrid szombaton újabb rekordot jelentő 14. alkalommal hódította el a klubfutball legrangosabb trófeáját. A spanyol sztárcsapat kilenc játékosa lett immár ötszörös BL-győztes (a Realon kívül ennél többször csak két klub, az AC Milan és a Liverpool tudott nyerni), köztük Toni Kroos. Az ezúttal is szinte hibátlanul játszó (86 passzából 76 volt sikeres) német középpályást egy honfitársa kérdezte, de bár ne tette volna.

Kroos már az első kérdésre is elég idegesen válaszolt, majd, amikor a riporter azzal jött, hogy az első félidőben bajban volt a Real, elszakadt nála a cérna:

"90 perced volt, hogy kitalálj egy normális kérdést, erre ide jössz két ilyen szar kérdéssel. Két negatív kérdés, le sem tagadhatnád, hogy német vagy" - mondta neki és faképnél hagyta.