Kiborult a BL-döntő sztárfellépője, mert senkit nem érdekelt a műsoruk

Horizontal
Cuban-US singer-songwriter Camila Cabello performs prior to the UEFA Champions League final football match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on May 28, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Sértődötten posztolt a közösségi oldalára a Bajnokok Ligája szombati döntőjének sztárfellépője, majd nem sokkal később törölte a kínos bejegyzéseket.

Az internetnek azonban megvan az a nagyon rossz tulajdonsága, hogy ami egyszer kikerül a világhálóra, az örökre nyomot is hagy maga után. Pláne, ha egy közösségi médiás bejegyzés egy olyan esemény során születik, mint a Bajokok Ligája-döntő, amelyet világszerte több mint egymilliárd ember követ.

A botrányos körülmények között, több mint félórás csúszással kezdődő találkozó sztárfellépője Camila Cabello igyekezett latinos műsorával ünnepi mederbe terelni az eseményeket.

Camila Cabello szerint megérdemelték volna, hogy mindenki őket hallgassa Forrás: AFP/Paul Ellis

A 25 éves kubai származású amerikai énekesnő attól még biztos nagy sztár, hogy soha nem hallottam róla, hiszen megjelent már három nagylemeze, olyan valóban ismert sztárok előtt lépett fel, mint Bruno Mars, Taylor Swift és a Coldplay, és számtalan díjra jelölték, melyek közül nem egyet el is nyert.

Focimeccsen ugyanakkor még biztos nem járt, különben nem posztolta volna ezt a közösségi oldalán.

A meggondolatlan szavak Forrás: Twitter

"Visszanéztem a műsorunkat, és nem hiszem el, hogy az emberek a saját csapatuk himnuszait énekeltek teli torokból az előadásunk alatt. A csapatom és én is fáradhatatlanul dolgoztunk hosszú ideig, hogy jó hangulatot és egy jó show-t hozzunk" - íra Camila.

Gyorsan szólhattak neki, vagy maga is érezte, hogy ez kínos, ezért öt perccel később jött az újabb poszt. "Kegyetlen, de mindegy. Remélem, hogy tetszett!" - írta sok-sok vidám emoji kíséretében.

Nem valószínű, hogy Camila Cabello a jövőben rendszeres fellépő lesz nagy focieseményeken.