Vágólapra másolva!
A profi ökölvívásban és a küzdősportokban szinte példátlan jelenet játszódott le egy női ökölvívó mérkőzésen a hétvégén San Antonióban.

A texasi nagyvárosban rendezett gálán többek között ringbe lépett Jessica McCaskill, aki a WBA, a WBC, az IBF, a WBO és a The Ring magazin váltósúlyú bajnoki övét is őrzi. A mérkőzés előtt 12-2-es mérleggel (győzelmei közül 5 született kiütéssel) álló bajnok kihívója a mexikói Alma Ibarra volt, aki bár sokat ígérő 10-1-es mérleggel érkezett a küzdelemre, nem tudta megfékezni a bajnokot, akitől ilyen pofonokat kapott:

Nem csoda, hogy Ibarra a harmadik menet után már annyira el volt keseredve, hogy ki sem akart menni a folytatásra, és a Marca cikke szerint azt kiabálta az edzőjének a sarokban, hogy: "Nem, nem, nem... én csak élve haza akarok jutni!"

Edzője végül belátta, hogy hiába erőltetné a folytatást, és feladták a meccset.

A 34 éves mexikói bokszolónak 2021-ből is van egy rémtörténete: nem sokkal a tokiói olimpia előtt őt és edzőjét is elrabolták veracruzi szállásukról, és csak azt követően engedték el, hogy a családjától kizsarolták a váltságdíjat. Ibarra így lemaradt az ötkarikás játékokról.