Az Arsenalba igazolt a Manchester City egyik legnagyobb sztárja

Conmebol America Cup Brazil 2019 - Brazil vs Peru Rio De Janeiro Brazil Peru Horizontal FINAL
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 7: Gabriel Jesus (C) of Brazil celebrates after scoring a goal during the Conmebol America Cup Brazil 2019 final match between Brazil and Peru at Maracana Stadium on July 7, in Rio de Janeiro, Brazil. Fabio Teixeira / Anadolu Agency (Photo by FABIO TEIXEIRA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Gabriel Jesus, az angol bajnok Manchester City 56-szoros brazil válogatott támadója az Arsenal csapatában folytatja a pályafutását.

A 25 éves támadó kedden reggel érkezett Londonba, ahol átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és aláírta a 2027-ig tartó szerződését.

Az Ágyúsok 45 millió fontot fizetnek a Manchester Citynek a csatárként és szélsőként is bevethető brazil játékosért, aki az idei szezonban 13 gólt lőtt és 12 gólpasszt adott.

Gabriel Jesus és Edu Gaspar, az Arsenal technikai igazgatója.

Gabirel Jesust 2017 januárjában 32 millió euróért igazolta le a Manchester City a brazil Palmeirastól. A brazil támadó öt és fél év alatt 236 meccsen 95 gólt lőtt és 46 gólpasszt adott, emellett négy bajnoki címet, négy Ligkupát egy FA-kupát és két angol Szuperkupát nyert a Manchester Cityvel.