Vágólapra másolva!
Mike Tyson nemrégiben elmesélte a legvadabb sztorit, ami szeretett tigriseivel történt.

A korábbi nehézsúlyú profi világbajnok bokszlegenda a mai napig ismert arról, hogy nem az unalmas hétköznapi élet híve. Hatványozottan így volt ez évekkel ezelőtt. Például akkor, amikor karrierje csúcsán egy napon elindult autót venni, de végül egy nagyjából 70 ezer dollárt érő bengáli tigrist vitt haza a jármű helyett.

Tyson elmondása szerint egyenesen imádta az állatot, amelyik hamarosan két társat is kapott. A tigrisek bent éltek a bokszoló Las Vegas-i házában, sőt nem egyszer Tyson ágyában aludtak.

Egy alkalommal azonban a kedvenc tigrise, Kenya rátámadt egy kutyáit sétáltató járókelőre. A bokszoló szerint a férfi mászott be Tyson birtokára a tigrishez, szemtanúk szerint azonban a vadállat ugrott át a kerítésen és harapta meg a férfi karját. Tyson viszonylag olcsón megúszta a félelmetes esetet: 250 ezer dollárt fizetett a sérült férfinak, és az eset óta nem tarthat nagymacskákat. A legendás sportoló elmondta: elfogadta a döntést, és ma már ő is pontosan tudja, hogy a hasonló nagymacskáknak nem az emberek között van a helyük.