Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, könnyen lehet, hogy máris távozik az FC Barcelonától a nyáron igazolt dán Andreas Christensen és az elefántcsontparti Franck Kessié. A dán futballista mindenesetre már eltüntette a közösségi oldaláról a Barcelonához köthető bejegyzéseket. Egy nap múlva kezdődik a bajnokság, de még mindig nem tudták regisztrálni az új igazolásokat, így Lewandowskit sem.

A La Liga péntek este viszi kezdetét, ennek ellenére a Chelsea-től ingyen érkezett dán védőt és az AC Milan csapatától szinten ingyen igazolt elefántcsontparti középpályást a Barcelona még mindig nem tudta regisztrálni, a szerződésükben pedig állítólag van egy olyan záradék, miszerint ha a klub ezt nem teszi meg a Rayo Vallecano elleni nyitómérkőzés előtt, akkor mindketten dönthetnek úgy, hogy ingyen távoznak a csapattól.

Christensen (középen) ingyen érkezett, úgy tűnik, szabadon is távozhat Forrás: AFP/Pau Barrena

A katalán klub nyáron igazolt játékosainak regisztrációjáról továbbra sincsenek fejlemények, az M4 Sport viszont kiszúrta, hogy Christensen az Instagram-profilképén ismét Chelsea-mezben feszít, ráadásul törölte is azt a bejegyzését, melyet azt követően tett közzé, hogy júliusban aláírt a Barcelonához.

Az átigazolási ügyekben mértékadónak számító Fabrizio Romano megerősítette, valóban létezik Christensen és Kessié szerződésében az a záradék, melynek értelmében ingyen távozhatnak, ha szombatig nem regisztrálja őket a klub.

Christensen Instagram-profilján semmi nyoma a Barcelonának Forrás: andreaschristensen3/Instagram

A katalán csapatnál továbbra is óriási problémák vannak, hiszen a nyáron érkezett Robert Lewandowskit, a brazil Raphinhát és a francia válogatott Jules Koundét sem tudta még regisztrálni a klub, akárcsak a szerződését nyáron meghosszabbító Sergio Robertót és a francia világbajnok Ousmane Dembélét.