PL: „Egy idióta voltam” – Suárez üzent Núneznek a kiállítása után

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.19. 16:00
null
Núnez hárommeccses eltiltást kapott (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Liverpool–Crystal Palace Premier League-mérkőzésen Darwin Núnezt kiállították, mert megfejelte a mérkőzés során őt „kóstolgató” svéd bekket, Joachim Andersent. Most az FC Barcelona és a Liverpool FC korábbi támadója, Luis Suárez üzent honfitársának.


„Beszéltem vele, mert fel akartam hívni a figyelmét, hogy kétszer-háromszor ilyen gyakran próbálják majd meg kizökkenteni az ellenfelek.

Angliában ez különösen igaz. Ezt egy idiótától hallja, aki hibákat követett el és szenvedett miattuk. Ha elbuktam, újra talpra álltam, ez erősebbé tett. Mondtam neki, hogy ne adjon nekik több lehetőséget a provokációra, mert ez innentől csak rosszabb lesz” – mondta Luis Suárez.

„Darwin nagyon intelligens játékos, ebből a szituációból is jól jön majd ki. Nem nagy dolog, mindannyian követtünk el hibákat, s állítottak ki érte. A probléma az, hogy csak most érkezett meg Angliába, és az ott élő emberek mindent felfújnak” – tette hozzá az uruguayi csatár.

 


 

Suárez a Liverpoolban töltött ideje alatt közönségkedvenc volt, s a 2013–2014-es idényben majdnem össze is jött a bajnoki cím megszerzése.

A 35 éves csatár július végén szerződött a Nacionalba – ünnepélyes keretek között bemutatták a szurkolóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik