Vb 2022: elképesztő ajándékot kapnak a szaúdi játékosok a Newcastle tulajától

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.26. 09:05
null
Örülhetnek a szaúdi játékosok, mind a 26 labdarúgó egy-egy Rolls-Royce-t kap az argentinok elleni sikerért a koronahercegtől (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, óriási meglepetésre Lionel Messi korai gólja után remekül kezdte a második félidőt és 2–1-re legyőzte a végső győzelemre is esélyesnek tartott Argentínát Szaúd-Arábia. A diadal után az országban másnapra munkaszüneti napot rendeltek el, ám most a játékosokat is megajándékozta az angol Newcastle Unitedet is tulajdonló koronaherceg, Mohammed bin Szalman al-Szaud.

Mint a SportBible megírta, a herceg minden szaúdi válogatott játékosnak egy 363 ezer font értékű (174 millió forint) Rolls-Royce Phantom típusú autót ad ajándékba az argentinok elleni győzelem miatt.

Érdekesség, hogy már az 1994-es amerikai vb-n a belgák ellen csodagólt szerző Szaid al-Ovairan is egy Rolls-Royce-t kapott a gólja után.

Mi lesz, ha Szaúd-Arábia továbbjut a csoportjából, esetleg a vb-t is megnyeri?

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
1. FORDULÓ

C-CSOPORT
ARGENTÍNA–SZAÚD-ARÁBIA 1–2 (1–0)
Loszaíl,Lusail Iconic Stadion, 88 012 néző. Vezette: Vincic (szlovén)
ARGENTÍNA:
E. Martínez – Molina, Romero (Li. Martínez, 59.), Otamendi, Tagliafico (Acuna, 71.) – De Paul, Paredes (E. Fernández, 59.) – Di María, Messi, A. Gómez (J. Álvarez, 59.) – La. Martínez. Szövetségi kapitány: Lionel Scaloni
SZAÚD-ARÁBIA:al-Ovaisz – Abdulhamid, al-Tambakti, al-Bulaihi, al-Sahrani (al-Breik, 90+9.) – al-Malki, Kanno, al-Faradzs (al-Abed, 45+3; al-Amri, 88.) – Sz. al-Davszari, al-Buraikan (Asziri, 89.), al-Sehri (al-Gannam, 78.). Szövetségi kapitány: Hervé Renard
Gólszerző: Messi (10. – 11-esből), ill. al-Sehri (48.), Sz. al-Davszari (53.)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik