Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A McDonald's mosdójában született kisbaba találó becenevet kapott

default user icon
MME
A kórházba indult, de csak a McDonald's mosdójáig jutott egy atlantai kismama: a baba az étteremben látta meg a napvilágot. A szülésnél az alkalmazottak segítettek, és a kis Nandi rögtön becenevet is kapott.

A kismama, Alandria Worthy elmondta, hogy miután egyre erősebb fájások jelentkeztek, elindultak a kórházba vőlegényével, de megálltak a gyorsétteremnél, hogy használhassa a mosdót. Ekkor azonban váratlanul beindult a szülés. Amikor Worthy fájdalmában kiabálni kezdett, az étterem vezetője sietett a segítségére, és szólt az alkalmazottaknak, hogy egy baba van születendőben. Végül ő és két női dolgozó segítette világra a kisbabát.

A nő párja, Deandre Phillips akkor szembesült azzal, hogy Worthy szül, amikor bejött az étterembe megnézni, hol van már a kedvese. Alig tizenöt perccel később világra jött Nandi Ariyah Moremi Phillips, akit az ott dolgozók Nuggetnek kezdtek el becézni. Az étterem tulajdonosa 250 dolláros ajándékkártyákkal jutalmazta a váratlan helyezett remekül kezelő alkalmazottakat.

A szülők azt mondták a helyi tévének adott interjúban, hogy  „isteni beavatkozás” hozta őket a McDonald's-ba, ahol három nő tudott segíteni a szülésben. „Mindannyian anyák vagyunk, ezért összedugtuk a fejünket, és az apának nem volt más dolga, mint elkapni a babát. És megtette” – mondta az üzletvezető.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss